Hellahälsan - Utfyllnadstext

För nån vecka sen var vi iväg och träffade en Hundfysioterapeut/Naprapat på K9 Ability här i Östersund med Hella.  Hon hade ett gäng låsningar mellan skuldrorna som troligtvis beror på att hon hänger i kopplet och lägger all tyngd fram. Låsningarna tog hon hand om direkt men hon var dessutom öm/spänd i karpryggen och tillochmed svullen på vissa delar. Anledningen är att hon inte riktigt böjer på sina knän bak, hon vrider liksom fram benen med rumpan och ryggen istället . Ska börja med viktmanschetter på bakbenen så hon lär sig lyfta på dom ordentligt, så kanske vi kan förebygga en del problem i framtiden..

Igår följde vi med prins Axel till veterinärhuset <-- (länk) i Sundsvall. Han hade uppföljning ang sin Demodex och Hella lämnade ett blodprov. Jag tror nämligen att Hella kanske är allergisk mot kvalster. Hon reagerade ju direkt när jag gav henne torrfoder en vecka i somras, och igen nu när jag testade ett annat torrfoder några dagar innan flytten. Får se vad heskaprovet säger, borde få svar om nån vecka.

Och på lördag är det dags för ögonlysning!  Här uppe har dom bara en ögonlysare typ två gånger per år, så det gäller att passa på. 

 

 

Men formen blir bättre och bättre! Hon har gått ner ett helt kilo sen jag vägde henne i somras, dock på olika vågar.. Tog ju lite mått på henne när hon var som tjockast för ett år sen, och sen dess har hon minskat 10cm i midjan och ökat 8cm runt låren.


Kommentarer
Postat av: Hej

kommentar

Svar: Kia svarar!
Kia Palmäng

2014-03-27 @ 09:12:43
URL: http://kiapalmang.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
me

Lanja Almlöf, 21, Stockholm.
Bloggar om allt från mode, konst och skönhet till vad som händer i vardagen! Krönikor, foto samt vassa inlägg är också återkommande teman.

Följ mig här på Stockholms största blogg med flera tusen läsare per dag! Glöm inte heller att följa mig på instagram @ Lanjas1.

KONTAKT: Lanjafan@live.com

RSS 2.0